Rock News

„The Game”, single și clip nou de la ALTAR

ALTAR a lansat single-ul „The Game”, la pachet cu un videoclip „mai ciudat”.

Trupa ALTAR a lansat un single care vine la pachet cu un videoclip,  un scurtmetraj de ficțiune. „The Game” face parte din selecția de 16 piese incluse pe compilația „MusInk for Humanity”, un CD editat în scopuri umanitare. 

Andy Ghost a intrat în direct la „Rock Driver” cu Cristian Hrubaru, ca să ne povestească puțin din culisele filmărilor pentru noul clip. „Puteam să jur că e filmat afară. Are un aer occidental clipul ăsta. Ai senzația ca e filmat undeva în Franța sau în Spania.”, mărturisea Hrubaru în intervenția cu Andy, iar dacă îl vei vedea, vei înțelege perfect de ce spune asta. „Clipul e puțin mai freaky, mai ciudat, mai ales că și versurile sunt total diferite față de ce am făcut noi până acum. E o poveste a unui Dracula rockstar din zilele noastre.”, ne-a povestit Ghost în direct la Rock FM.   


În 2023, formația ALTAR va fi prezentă pe multe scene din întreaga țară, cu propriile concerte și în cadrul multor festivaluri de rock. Una dintre cele mai așteptate apariții ale acestora va fi cu siguranță în cadrul Bikers For Humanity 2023, care va avea loc între 23 și 25 iunie, la Brezoi. 

Rock Driver - trupa ALTAR, despre piesa The Game (în primă audiție la #Rock FM) și videoclipul ei

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:19

Rock Driver - 28.03.2024 - Părintele Daniel Bran, managerul Asociației Sf. Ștefan Ocrotitorul Copiilor din Focșani

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:04

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49