Morning Glory

Compatibilitatea dintre nesuferiți

Ancheta marca Morning Glory continuă, iar, azi, Dan Frînculescu și Viorel Dragu ne-au ajutat să descoperim compatibilitatea dintre cele mai enervante tipuri de persoane

Pentru că realizatory nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, caută răspunsuri din mai multe perspective. Azi-dimineață au decis să descopere, cu ajutorul lui Dan Frînculescu și Viorel Dragu, cu cine sunt compatibili nesuferiții care au făcut obiect de studiu în ultima perioadă. 

Desigur, au început cu cei care gustă măslinele în magazin, întrucât pentru Răzvan, aceștia sunt cei mai greu de suportat. Dan spune că nu i se pare atât de grav să bagi mâna în vitrina cu măsline. Trebuia o dată și o dată să avem lupul în haină de miel în studio. Vio crede că toți vom deveni cu timpul acest tip de nesuferiți, că depinde de vârstă. Sper să nu îmbătrânim chiar toți așa de urât. Și totuși, cu cine se potrivesc acești nesuferiți? Cu Leul. Cei doi invitați sunt de părere că persoanele de așa speță sunt Lei și sunt compatibili doar cu oamenii din aceeași zodie, pentru că doar ei pot înțelege astfel de comportamente egoiste. 

Discuția a luat, totuși, o întorsătură, când gloryoșii au descoperit că invitații lor sunt mult prea toleranți. Când au fost întrebați de cei care dau cu aspiratorul la șapte dimineața și de cei care își sug dinții la masă, cei doi păreau indiferenți: „sunt ok”, au pretins cei doi.  Singurii oameni cu care Dan pare a avea o problemă sunt cei care spun „am dăcât”. Asta e, anchetele pot fi anevoioase și nu întotdeauna primim răspunsurile pe care le căutăm. Mai încercăm.

Episodul de azi al emisiunii „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” e la noi pe site, pregătit pentru cei care nici măcar cu fața la cearceaf nu se trezesc dimineață.

Morning Glory - 26.01.2023 - invitați Dan Frînculescu și Viorel Dragu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:50:02

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37