Rock News

Panic! At The Disco se desparte

După aproape 20 de ani, membrii trupei americane au anunțat că vor merge fiecare pe drumuri separate

Se zice că vine un moment în care oricine trebuie să se așeze la casa lui. Aparent acesta ar fi motivul pentru care Panic! At The Disco se desparte. Solistul grupului, Brendon Urie, a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care explică fapul că prioritatea lui cea mai mare acum îl reprezintă soția sa și copilul pe care aceștia îl așteaptă, iar „uneori, o călătorie trebuie să se mai și încheie”. 

Ei bine, a fost o adevărată călătorie...

Crescând în Vegas, nu mi-am imaginat unde mă va purta viața. Atâtea locuri vizitate peste tot în lume și atâția prieteni pe care i-am câștigat în tot acest timp petrecut împreună. 

Însă, uneori o călătorie trebuie să se mai și încheie ca să putem începe una nouă. Am încercat să o ținem pentru noi, deși poate unii dintre voi ați auzit deja... Sarah și cu mine așteptăm un copil foarte curând! Ideea de a fi tată și a avea șansa să-mi văd soția devenind mamă e în același timp înfricoșătoare și entuziasmantă. Și abia aștept să încep această nouă aventură. 

Acestea fiind spuse, voi închide acest capitol din viața mea pentru a mă focusa pe familia mea. Asta înseamnă sfârșitul Panic! At The Disco. 

Vă mulțumesc pentru susținerea voastră din toți acești ani! Am stat și m-am gândit mult cum aș putea formula în cuvinte cât de mult a însemnat pentru noi. Chiar dacă ați fost alături de noi de la început sau nu, a fost o plăcere să împart scena cu atâția oameni talentați, cât și să vă dedicăm vouă tot timpul nostru. Abia aștept să vă revăd pe toți în Europa și în Marea Britanie pentru o ultimă „cursă” împreună.”, a scris Brendon Urie. 


Panic! At The Disco pleacă, după 19 ani de carieră, în ultimul turneu împreună. Aceștia vor porni la drum prin Europa la finalul lunii viitoare. în Viena. Cariera loc însumează șapte albume de studio, patru albume live, două de compilații și un EP. Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numără „High Hopes”, „House of Memories” sau „Death of a Bachelor”.