Morning Glory

Pe cine e la modă să urâm în 2023? Ne spune Claudiu Mihail Teohari, adică Teo

Morning Glory, Morning Glory / Hai să ne bătem ca chiorii (cu cine trebuie)

Un an nou, motive noi să ne călcăm pe coadă. Azi, realizatory au stat de vorbă cu Claudiu Mihail Teohari despre oamenii pe care ar trebui să îi disprețuim ceva mai mult anul acesta.

Împăciuitorul de pe Net e ăla care sare în mijlocul certurilor online să calmeze spiritele. Teo spune că aerul de superioritate cu care se bagă în seamă e demn de dispreț total și că simplul fapt că încearcă să scoată natura umană a celor doi supărăcioși la suprafață e o calitate urâtă. Aroganțele nu au ce căuta pe Net, doar narcisismul și egoismul sunt tolerate în online.

Curiozitatea lui Răzvan a vizat părerea lui Teo despre cei care în loc să te întrebe dacă ai slăbit, își spun că „parcă” ai slăbit. Dacă ne mai aducem aminte, știm că, în primul rând, ăștia sunt zodia Leu și, automat, nu ne merită respectul. Teo spune că genul ăsta de persoane vor să ne împovăreze degeaba, să ne facă pe noi să depunem efortul intelectual. El i-a comparat cu cei care vin la el să îl întrebe de unde îl știu. „E problema lor de unde mă știu!”, a exclamat, cu exasperare, comediantul. 

Oamenii care gustă măsline în supermarket sunt, oare, demni de atenția noastră, a celor normali la cap, în 2023? Depinde de ce fac cu sâmburii, zice Teo. Dacă guști una, poți ascunde cu ușurință orice probă a vinovăției, dacă iei cu pumnul, se vede și nu-i frumos. Nu putem fi toți perfecți. 

Dacă ai nevoie de motive să lași persoane în 2022, dar trezitul de dimineață te face să vrei să fi rămas tu în anul trecut, ai podcastul cu episodul „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” aici.

Morning Glory - 25.01.2023, invitat Teo

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:47:57

Morning Glory - 29.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:37

Morning Glory - 28.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:13:26

Morning Glory - 27.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:21:32