Morning Glory

Cele mai nesuferite zodii. O investigație Morning Glory & Neti Sandu

Cum problemele poporului se înmulțesc, realizatory au decis să deschidă o anchetă, cu ajutorul lui Neti Sandu, pentru a determina, în termeni mai specifici, cine provoacă cele mai frecvente necazuri

Așa nu se mai poate! Se întâmplă prea multe nereguli și nu se găsesc, mai niciodată, făptași. Azi-dimineață, la „Morning Glory”, Răzvan a pus piciorul în prag. Cine e vinovat pentru adevăratele probleme de zi cu zi? Există o singură persoană capabilă să ne spună. De aceea am intrat în direct la Pro TV. Neti Sandu a venit în ajutorul realizatorylor și a răspuns la întrebările arzătoare, care de prea mult timp stau fără răspuns. Zodiile sunt un fenomenal punct de început în această anchetă.

Iată câteva dintre concluzii:

- Cine nu te întreabă dacă ai slăbit, dar spune „Mi se pare că ai slăbit”? Leul, spune astrologa. Leul trebuie să fie sincer, indiferent de situație.

- Cine dă cu aspiratorul, sâmbăta, la șapte dimineața? Racul. Acesta trebuie să aibă totul pregătit din timp, pentru a păstra anumite aparențe față de cine dorește el, nu neapărat față de cine trebuie. 

- Cine încearcă să intre în tramvai, înainte să coboare pasagerii? Tot Leul, bată-l vina. E plin de Lei și la stația de metrou Dristor 1, vă zic sincer. 

- Cine vorbește la telefon pe speaker, pe stradă? Gemenii. Gemenii simt nevoia să trăncănească încontinuu. Asta e... Când ai mai multe personalități, trebuie să le acorzi atenție tuturor în mod egal, ca să nu se supere vreuna.

- Cine pune mazăre în salata boeuf? Taurul. Ei vor să fie mereu mai speciali.

- Cine spune cornișori în loc de castraveți? Scorpionul, pentru că trebuie musai să iasă în evidență.

- Cine folosește în mod excesiv diminutivele? Racul. Ei sunt mai timizi.

- Cine deschide borcanul de zacuscă și nu îl termină? Săgetătorul. Lor le place entuziasmul de a începe, dar până să termine, se plictisesc.

Întrebările au fost multe, iar răspunsurile pot fi surprinzătoare, însă avem încredere în Neti. Ea a ajuns și la un verdict. Cea mai nesuferită zodie este Taur. Încă o investigație reușită marca „Morning Glory”. 

La finalul emisiunii, i-am ascultat pe The Mono Jacks, care ne-au mai luat un pic gândul de la insuportabilii ăștia de tauri, în cadrul campaniei „România Are Sânge De Rocker”. 

Pentru a alfa mai multe despre cele mai enervante zodii și pentru a asculta cântarea bestială de azi, aveți episodul pe site-ul rockfm.ro.

Morning Glory - 20.01.2023 - The Mono Jacks LIVE la România are sânge de rocker

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:43:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55