Două vești importante de la Fall Out Boy

Trupa americană de rock Fall Out Boy a comunicat două anunțuri ieri – o veste bună și una proastă. Cu care începem?

Share

Ieri, formația de rock Fall Out Boy a distribuit pe platforma Instagram două anunțuri fanilor. Primul a fost din partea chitaristului Joe Trohman, sub formă de scrisoare deschisă. Acesta a vorbit, fără a intra în amănunte, despre importanța grijii față de sănătatea sa mintală și despre faptul că, pentru a se recupera, se va retrage pe perioadă nedeterminată din lumina reflectoarelor. 

Restul scrisorii lui Trohman promite că plecarea sa de la Fall Out Boy nu e menită să fie permanentă și că se va alătura din nou trupei atunci când va fi pregătit. Fanii au răspuns cu mesaje de susținere și admirație față de chitarist.

Totodată, formația a anunțat lansarea celui de-al optulea album, „So Much (For) Stardust” în luna martie. Vestea a venit tot sub formă de scrisoare deschisă prin intermediul contului lor oficial de Instagram. 

Anunțul albumului a fost însoțit și de lansarea primului single, „Love From the Other Side”, și de videoclipul său cu tematică de basm. De asemenea, Pete Wentz, basistul și textierul formației, a oferit mai multe informații despre album într-un comunicat de presă. „Trupa noastră a fost un proiect artistic continuu timp de 20 de ani și știm că au existat multe puncte de început de-a lungul acestei călătorii”, a spus el. „Am vrut să creăm un album care să îmbine aceste puncte - ceva nou, dar sculptat din fundația noastră. Fueled By Ramen și Elektra păreau a fi casa perfectă pentru asta.”


Share