Rock News

Till Lindemann va lansa un nou duet cu Kovacs

Piesa se va numi „Child Of Sin” și va da numele albumului solistei olandeze, LP lansat pe 13 ianuarie 2023.

Compania de producție Pink Rabbit din Amsterdam a postat fotografii pe Instagram cu filmarea videoclipului muzical. Nu se vorbește încă despre când va vedea lumina zilei. 

Odată cu debutul ei „Shades Of Black”, solista olandeză Kovacs a mers pe urmele lui Amy Winehouse – și a ajuns în top 10 al topurilor albumelor germane. Dar succesorul, „Cheap Smell”, din 2018 a eșuat – și acesta părea să fie sfârșitul carierei ei. Potrivit artistei, nicio mare casă de discuri nu a mai vrut să-și lanseze melodiile noi. Așa că acum o încearcă singură și cu o casă de discuri independente.

„Managerul meu a spus: „Cu cine ai vrea să înregistrezi un duet?” I-am răspuns: "Till von Ramstein ar fi grozav”. I-a răspuns că va fi puțin probabil, însă, după ce i-au trimis un mesaj, Lindemann a sunat. ”Am țipat de fericire”, continuă Kovacs. „Apoi am fost la el ,la Berlin. Am băut gin tonic și am vorbit despre cântec. Restul e istorie". O baladă melodramatică despre dragoste, moarte și răzbunare - ceea ce se vrea un punct forte al unui album de revenire. Lindemann își cântă rolul în întregime în limba engleză.

Foto: Instagram Pink Rabbit.