Rock News

Toți membrii Skid Row sunt împotriva revenirii lui Sebastian Bach în trupă

Dacă ultimii ani ne-au surprins cu reuniuni în cazul diferitelor grupuri muzicale, actualii componenți ai formației Skid Row ne asigură că așa ceva nu se va întâmpla între ei și fostul solist Sebastian Bach

Deși subiectul unei împăcări între Skid Row și Sebastian Bach continuă să fie discutat și la un sfert de veac de la plecarea acestuia, Dave Sabo ne asigură că nu sunt șanse ca așa ceva să se întâmple. Și mai mult, că niciun membru al formației nu are măcar vreun gând de a colabora cu fostul vocalist. 

Într-un interviu „We Got to 11”, citat de publicația Loudwire, Dave „The Snake” Sabo, chitaristul și fondatorul Skid Row, spune: „Nu am nici cea mai mică dorință pentru așa ceva... niciunul dintre noi nu are. Totul se rezumă la o stare de fericire, iar acum suntem foarte, foarte, foarte fericiți cu felul în care sună și se simte trupa. Ador să cânt muzica noastră și ador să o fac alături de oamenii din formula actuală. Așa că nu îmi doresc să schimb asta. Personal, cred că sunt într-un loc grozav și fiecare dintre noi simte asta inclusiv la nivel colectiv.”

Sebastian Bach a fost al doilea solist Skid Row, după înlocuirea lui Matt Fallon din 1987 și până la momentul în care a fost dat afară, în 1996. După plecarea sa, formația a mai cântat alături de alți cinci soliști , ultimul fiind  cântărețul suedez Erik Gronwall., care s-a alăturat trupei anul trecut. 

Deși foștii lui colegi nu își doresc să mai aibă de-a face cu el, Sebastian Bach se mândrește cu timpul petrecut alături de Skid Row și a plecat într-un turneu aniversar al celor două albume pe care le-a scos alături de trupă în 1989 și 1991.