Rock News

Pink Floyd mulțumește fanilor după ce a strâns jumătate de milion de lire sterline prin single-ul caritabil „Hey Hey, Rise Up”

Pink Floyd a lansat un nou single, „Hey Hey, Rise Up”, la începutul acestui an, în sprijinul organizațiilor caritabile ucrainene.

Noua piesă este prima muzică originală a trupei de la „The Division Bell”, albumul din 1994. Alături de David Gilmour și Nick Mason, Pink Floyd cântă pe acest single cu basistul Guy Pratt și clăparul Sawhney, plus vocea lui Andriy Khlyvnyuk de la trupa uncraineană Boombox. Single-ul a fost lansat inițial digital în aprilie și a ajuns numărul 1 în 27 de țări. Toate veniturile au mers către Ukraine Humanitarian Relief.

„Pink Floyd dorește să mulțumească tuturor celor care au susținut „Hey, Hey, Rise Up”. Single-ul, înregistrat pe 30 martie cu Andriy Khlyvnyuk de la trupa ucraineană Boombox, a strâns până acum peste 450.000 de lire sterline pentru a ajuta la atenuarea suferinței poporului ucrainean. Salutări de sărbători tuturor și Slava Ukraini”.

Gilmour și Mason au adăugat 50 000 pentru a ajunge la 500 000 de lire sterline.

Foto: Pink Floyd