Rock News

Trooper Simfonic – show grandios la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2023

Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert prezentat de Rock FM la Sala Palatului, pe 19 noiembrie 2023

Cele mai iubite piese ale formației Trooper vor răsuna în ziua de 19 noiembrie 2023, de pe scena Sălii Palatului, într-un concert prezentat de Rock FM. Fanii formației vor avea ocazia de a-și urmări trupa favorită într-o variantă acompaniată de o orchestră formată din 50 de persoane. Primul proiect simfonic al celor Trooper a avut loc în 2009, cu ocazia lansării albumului „Vlad Țepeș - Poemele Valahiei”, însă într-o formulă mult mai restrânsă față de ceea ce va însemna concertul pe care influenta formație românească de rock îl va pune în scenă în al 28-lea an de activitate. 

„Este cel mai important concert Trooper pe care l-am pus în scenă în toți anii de carieră. De 13 ani încercăm să aducem în fața voastră proiectul Trooper Simfonic, iar acum așteptarea a luat final. O să fie o seară grandioasă pentru toți cei care vor participa la eveniment. Ne-am propus să îl filmăm și să îl înregistrăm, ca să ne asigurăm că acest moment extraordinar din istoria Trooper va rămâne mereu cu noi. Sper să ne fiți alături și de data asta - pentru cel mai ambițios proiect de până acum”, a precizat Alin „Coiotu’” Dincă, solistul vocal al popularei trupe. 

Trooper înseamnă: Alin „Coiotu’” Dincă – voce, Aurelian „Balaurul” Dincă – chitară, Ionuț „Oscar” Rădulescu – bass, Cristian Oftez – chitară, Ionuț „John” Covalciuc – tobe. 

În aproape trei decenii de carieră, Trooper a lansat 10 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 900 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc. 

Biletele se găsesc aici.