Rock News

Limp Bizkit confirmă oficial turneul european din 2023

Limp Bizkit se va întoarce în Europa în 2023 cu o mulțime de întâlniri în Europa și Marea Britanie. Trupa își anulase turneul în 2022 din cauza problemelor de sănătate ale solistului Fred Durst, dar au confirmat oficial vestea pe 8 decembrie.

Turneul Bizkit se îndreaptă spre Europa continentală spre sfârșitul lunii martie pentru întâlniri la Munchen, Stuttgart, Viena, Praga, Frankfurt și Tilburg, după care se mută în Marea Britanie pentru patru întâlniri la Manchester, Birmingham și Londra. Trupele de susținere vor fi Wargasm și Blackgold.

Deoarece acestea sunt spectacole reprogramate, biletele pentru datele planificate anterior rămân valabile, fără a fi puse încă în vânzare bilete noi.

După anularea turneului planificat inițial la începutul acestui an, Fred Durst a publicat declarația de mai jos:

„În pregătirea turneului de vară din 2022 în Marea Britanie și Europa, am decis să fac câteva teste pentru a mă asigura că sunt într-o condiție fizică bună și că totul este în regulă. Și spre surprinderea mea, medicul meu a decis să-mi trimită o scrisoare prin care îmi spune că nu și-ar dori să fac turnee în acest moment și să rămân aici pentru a mai face câteva teste.”

„Și acestea fiind spuse”, a continuat el, „aceasta a fost o veste foarte neașteptată și îmi pare atât de rău, dar aștept cu nerăbdare să mă revanșez cât mai curând posibil. Nu pot decât să vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul vostru. Le sunt recunoscător tuturor celor care âți luau puțin timp din viața lor aglomerată să vină să vadă Limp Bizkit cântând în această vară. Aștept cu nerăbdare să mă revanșez cât mai curând posibil și încerc deja să mă gândesc modalități de a face asta”.

Foto: Getty Images/ Guliver.