Rock News

Călin Pop și Marius Pop de la Celelalte Cuvinte, în studioul Rock FM

Călin Pop și Marius Pop, doi dintre membrii Celelalte Cuvinte, au venit la Rock FM, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

Cei doi au povestit în direct la emisiunea lui Cristian Hrubaru despre relansarea albumului „Ispita”, din 1997, de data asta, pe suport vinyl. Lansarea oficială a discului se va face în Quantic, în seara de vineri, 9 decembrie, într-un concert special unde fanii vor putea pleca acasă cu amintirea unei seri memorabile și noul disc al trupei. 

Despre „Ispita”, Călin povestește că îl consideră „poate cel mai păgubit album, pentru că a stat ani de zile doar pe casetă”.  Solistul legendarei trupe le promite celor care vor veni la concert că vor putea asculta toate cele zece „ispite” care se regăsesc pe materialul discografic, plus o selecție din cele mai cunoscute hituri. Totodată, spune că seara poate fi considerată și o petrecere de aniversară a trupei care a concertat prima oară împreună pe 13 decembrie 1981. „Acum, fiind decembrie, în sufletul nostru ne simțim aniversari”, spune Călin Pop la „Rock Driver”. 

Despre planurile lor, Marius și Călin Pop au declarat că următoarele concerte din noul an sunt destinate viitorului album, pe care publicul îl va auzi în prima parte din 2023. Deși nu ne-au dat încă datele exacte pentru tot turneul, ne-au garantat că bucureștenii sunt primii pe listă și îi vor revedea pe rockerii de la Celelalte Cuvinte pe 17 martie la Hard Rock Cafe. Despre numele noului album, pe care solistul trupei spune „cred că se va numi „Lumea asta”, nu se va mai numi „Clepsidra fără nisip”, cum e anunțat. E, ne mai răzgândim și noi, nu?”. 

Tot de pe lista concertelor din noul an, cei doi nu au putut ignora faptul că vor reveni, ca și anul acesta, în line-up-ul Bikers For Humanity Rock Fest, între 23-25 iunie 2023. În plus, vor mai vizita orașe precum Târgu Mureș, Brașov, Arad, Bistrița, Vâlcea, Suceava, Baia Mare. 

Pe finalul intervenției, alături de cei doi membri Celelalte Cuvinte, ascultătorii Rock FM au ascultat piesa „Nesupus”, single scos anul acesta. „E o piesă majoră, spre deosebire de alte piese, care sunt mai «supărate» și care exprimă spiritul liber și nesupus al trupei. Uite așa, nu ne lăsăm călcați în picioare și nu o vom face niciodată”, spune Călin. „De aia lumea iubește Celelalte Cuvinte”, vorba lui Cristian Hrubaru. 


Călin Pop: O „Ispită” întreagă!

Ce îi așteaptă pe oameni vineri seară la Quantic? Călin Pop de la Celelalte Cuvinte, una dintre emblemele rockului românesc cu o carieră de peste 40 de ani, a precizat pentru rockfm.ro: „În primul rând, o să-i aștepte o „Ispită” întreagă. Albumul ăsta are un atu live. El n-a fost prea cântat. De obicei, la festivaluri și în diferite ocazii există un timp limitat. Să sperăm că acum nu există. Organizatorii au ales o trupă dintr-o altă zonă muzicală în opening act. Și, firește, oamenii se pot aștepta la o repriză furtunoasă din partea noastră, într-o formulă chitaristică inedită, cu o selecție mai largă de hituri adunate de-a lungul anilor”.