Morning Glory

Electric Castle x Morning Glory

Știa că nu mai puteați de nerăbdare, așa că Răzvan Exarhu a invitat-o pe Renate Rosenberg să ne anunțe ce surprize ne așteaptă la Banffy anul viitor

Cel mai probabil, ați auzit deja că primii artiști care și-au confirmat prezența la festivalul Electric Castle de anul viitor au fost anunțați în premieră în organizația de bază. Da, dragilor, așteptarea a luat sfârșit, cel puțin momentan. Renate Rosenberg, reprezentantă Electric Castle, ne-a pus în botoșei azi-dimineață niște vești minunate.

Eram la cafelutsă și ascultam emisia în bucătărie. Bine că avem gresie pe jos, fără covorașe, pentru că aproape am dat cafeaua pe nas când am auzit că legenda muzicii rock, nașul punkului, Iggy Pop, va veni la EC 2023. Șocurile nu s-au oprit aici. The Chemical Brothers, cu mai bine de 25 de ani de activitate și 6 premii Grammy, au confirmat și ei. Maică-mea, săraca, deja stătea cu găleata și mopul lângă mine, așteptând să înghit gura de cafea. Nothing But Thieves, Sigur Rós, Tash Sultana și mulți alții vor face mega show-uri de rock’n’roll. Și acum am fluturi în stomac.

Peggy Gou, care trebuia să susțină un concert în cardul festivalului anul acesta, a asigurat organizatorii că anul viitor va veni la Electric Castle. Fanii drum and bass se vor bucura de toată bâțâiala de calitate. Pendulum vine pentru prima dată cu un program live în România. Dacă vă mai aduceți aminte, veterani ai Arenelor D’n’B, aceștia ne-au mai vizitat în trecut, dar cu DJ set. Netsky va fi încă o atracție majoră. 

Mongolii de la The HU, care cântă un metal folk incredibil de spectaculos, sunt și ei prezenți în line-up. Vor fi de toate pentru toți!

„Abia așteptăm să vă spunem „La revedere!”, înainte de a pleca la Electric Castle!” – Răzvan Exarhu

Morning Glory - 7.12.2022 - primii artiști confirmați pentru Electric Castle 2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:58:23

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19

Morning Glory - 16.04.2024 - DANA ROGOZ + ADI HADEAN

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:17:47