Rock News

Axl Rose nu își va mai arunca microfonul în mulțime, pentru siguranța spectatorilor

Axl Rose a comentat știrea recentă conform căreia o femeie a fost rănită la un concert Guns N’ Roses din Australia, lovită de microfonul aruncat de solist.

Într-o postare pe Twitter de vineri seara (2 decembrie), solistul Guns N’ Roses a anunțat că nu își va mai arunca microfonul în mulțime, lucru pe care spune că l-a făcut la finalul spectacolelor „de peste 30 de ani”.

„Mi s-a atras atenția că un fan ar fi fi fost rănit la show-ul din Adelaide, Australia, posibil să fi fost lovit de microfon la sfârșitul spectacolului, când, în mod tradițional, arunc microfonul fanilor”, a scris Rose. Un articol publicat de Adelaide Advertiser de la începutul săptămânii trecute susținea că o spectatoare pe nume Rebecca Howe a rămas cu doi ochi negri și nasul învinețit după ce a fost lovită în față de microfonul lui Rose în Adelaide marți (29 noiembrie).

Axl Rose a comentat modul în care o parte a presei a ales să prezinte evenimentul, într-o lumină „negativă”, „iresponsabilă” și „departe de adevăr” și a apelat la înțelegerea fanilor după ce a făcut anunțul că va renunța la acest obicei, pentru siguranța celor aflați la spectacole.


Săptămâna trecută, Axl Rose le-a cerut fanilor să nu mai folosească drone la concertele Guns N’ Roses, explicând că acestea distrag atenția publicului și a trupei.

Guns N’ Roses a lansat recent reeditarea albumelor „Use Your Illusion I & II” și își propune să intre în studio pentru a lucra la muzică nouă în curând.

Foto: Getty Images/ Guliver.