Rock News

Discografia completă Aerosmith, sub aceeași umbrelă

Motiv de sărbătoare pentru Aerosmith: a reușit să aducă sub aceeași tutelă toate realizările din cei 50 de ani de activitate

Membrii trupei Aerosmith celebrează faptul că, pentru prima dată în istoria lor, înregistrările emblematice sunt unificate într-un singur loc, datorită relației de colaborare strânsă și complexă cu Universal Music Group. Compania a devenit furnizorul oficial la nivel mondial al întregului catalog muzical înregistrat de Aerosmith, al viitoarelor lansări muzicale, al produselor și al conținutului audio-vizual. 

Contractul dintre cea mai bine vândută formație americană din toate timpurile și Universal Music a fost semnat anul trecut. Trupa a fost reprezentată, în timpul negocierilor, de Larry Rudolph, managerul trupei, și de avocatul lor de mult timp, Jeff Smith. Pe lângă susținerea catalogului consolidat al trupei, acest parteneriat va permite accesul la arhiva "Vindaloo Vaults" și la arhivele personale ale membrilor trupei, Steven Tyler, Joe Perry, Tom Hamilton, Joey Kramer și Brad Whitford, care vor fi custozii colecțiilor de muzică, fotografii, înregistrări video, opere de artă, jurnale, listele de piese de la concerte și suveniruri.

UMG va lucra cot la cot cu trupa pentru a continua să prezinte Aerosmith și bogata lor moștenire muzicală unor noi generații de fani din întreaga lume.

„A fost un drum lung, dar sunt extrem de fericit și mândru să spun, în numele Aerosmith, că am reușit să aducem cei 50 de ani de muzică sub un singur acoperiș prin parteneriatul cu UMG. Acest lucru ne va permite să aducem muzica noastră fanilor în moduri în care nu am mai putut-o face până acum. E ceva la care visam de mult timp. E o victorie pentru Aerosmith, UMG și, în cele din urmă, pentru fanii noștri. Nu își mai are rostul să spunem că suntem foarte încântați. E un mod incredibil de a sărbători 50 de ani de activitate și mulți alți ani care vor urma”, a declarat Joe Perry, cofondator și chitarist Aerosmith pentru site-ul oficial Universal Music Group.