Rock News

Guns N’ Roses anunță primul concert din 2023: headliner la Hyde Park, pentru prima oară

Unul dintre cele mai influente grupuri rock americane se îndreaptă spre Londra pentru cea de-a zecea aniversare a BST Hyde Park. Trupa va fi headlinerul celebrului festival pentru prima dată, iar concertul va avea loc pe 30 iunie 2023.

Vestea și mai bună este că trupa vine în Europa anul viitor, așadar ne putem aștepta să programeze mai multe concerte.

Guns N’ Roses se alătură la Hyde Park numelor deja anunțate, printre care Bruce Sprinsteen & The E Street Band, Billy Joes, Pink cu invitata specială Gwen Stefani și mulți alții care urmează să fie confirmați pe viitor.

BST Hyde Park din 2022 a avut trei weekenduri memorabile de muzică, cu The Rolling Stones, Pearl Jam, Duran Duran, Eagles.

Guns N’ Roses a lansat un nou EP cu patru melodii, „Hard Skool” în februarie. Efortul conține cele două melodii noi lansate de trupă anul trecut — piesa de titlu și „Absurd” (stilizată ca „ABSUЯD”) — precum și versiuni live ale lui „Don't Cry" și "You're Crazy".

Se pare că trupa lucrează acum la un nou album de studio - primul sub firma Guns N’ Roses după „Chinese Democracy” din 2008 și primul care îi prezintă pe Rose, Slash și McKagan din 1993 încoace.

Foto: Getty Images/ Guliver.