Morning Glory

Sfaturile influencer-ilor pentru 1 decembrie

Radu Bucălae a urat un entuziast „bună dimineața!” poporului, din studioul Rock FM la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”

Cum se apropie Ziua Națională a României, avem nevoie de câteva sfaturi, de la cei mai adecvați oameni, în legătură cu pregătirile pentru sărbătoare. Desigur, e vorba despre influenceri. Nimeni nu e mai potrivit decât Radu Bucălae, care și-a început cariera de influencer pe TikTok. Așa că l-am rugat să ne dea câteva „tips and tricks” (sfaturi și trucuri) pentru joi. 

Dimineața și-o vor începe influencerii, ca tot omul, cu „cafe” și fără „breakfast” (mic dejun), că sunt toți la regim. După, un pas foarte important e „skin care” (îngrijirea tenului) și, pentru că lui Radu îi pasă de pielea noastră, ne-a dezvăluit secretul lui, mămăliga întărită. Aceasta e folosită pe post de „scrub” (exfoliant) sau, dacă se întărește bine, ca piatră ponce. 

Însă, cea mai importantă parte a festivităților e, fără îndoială, „OOTD”, adică „outfit of the day” (ținuta zilei). Trebuie să fie „insta worthy” (demnă de postat pe Instagram). Radu se gândea să poarte ceva I.E. (nu ie, ci ceva de tipul International Aesthetic), asortat cu o fustă de lână și UGG-uri lucrate manual dintr-un adevărat simbol național, șoriciul. 

Ca un influencer de top, Radu ne-a dat și un cod promo de reducere 15% la articolele vestimentare din noua colecție a armatei: BUCALAE15.

Am întrebat desigur și despre masa de 1 decembrie. Stați liniștiți! Fasolea și cârnaciory sunt „influencer approved” (aprobați).

Mulțumim, Radu! Acum putem să ne simțim și noi ca elitele TikTok-ului de Ziua Națională A României. 

Învățați să deveniți influenceri ascultând podcast-ul „Morning Glory” pe rockfm.ro, dacă dimineață nu făcuserăți încă ochi!


Morning Glory - 29.11.2022 - invitat Radu Bucălae

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:45:23

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19