Rock News

Pantera, videoclip de promovare al turneului următor

Formația americană de heavy metal, Pantera, care va concerta anul viitor la București, a publicat un videoclip menit să promoveze întoarcerea formației pe scenă

Membri originali ai legendarei formații de heavy metal Pantera s-au reunit anul acesta și vor fi cap de afiș pentru mai multe festivaluri din America de Sud, America de Nord și Europa. Ei vor susține și propriile concerte de sine stătătoare începând cu luna decembrie. Așa cum probabil știați deja, Pantera va fi atracția principală a festivalului Metalhead Meeting 2023, ce se va ține pe 27 mai la Romexpo, în București. 

Primul concert Pantera din ultimii 20 de ani va avea loc pe 2 decembrie în Texicoco, Mexic, urmat de apariții la trei festivaluri Knotfest din America de Sud. De asemenea, va avea loc un concert unic cu Judas Priest în São Paulo, Brazilia și un concert în Santiago. 

Potrivit Billboard, reuniunea a primit undă verde din partea reprezentanților regretaților fondatori ai trupei, toboșarul Vincent "Vinnie Paul" Abbott și chitaristul "Dimebag" Darrell Abbott, precum și din partea basistului Rex Brown, care anul trecut a declarat că Zakk Wylde, chitarist, nu ar mai pleca în turneu cu Pantera dacă ar avea loc o reuniune. Nu este clar ce l-a făcut să se răzgândească.

Acum, Pantera înseamnă: Philip Anselmo la voce, Rex Brown la chitară bas, Zakk Wylde la chitară și Charlie Benante la baterie. 

Videoclipul promoțional conține cadre cu membrii trupei de la concerte și cu un scurt mesaj pentru fani.

Foto: Loudwire.