Rock News

Guns N’ Roses, cover după piesa „Whole Lotta Rosie” de la AC/DC în Australia

Guns N' Roses sunt într-un turneu prin Australia, iar la al doilea concert al trupei au adăugat un cover special în setlist: „Whole Lotta Rosie” de AC/DC.

Cântecul în sine a fost interpretat de Guns N’ Roses de aproximativ 156 de ori – inclusiv la concerul ulterior din Sydney al turneului lor actual. O înregistrare a acestuia este inclusă pe EP-ul omonim al trupei din 1988. interpretarea de săptămâna trecută, totuși, a marcat prima dată când au cântat live din 2018 încoace.


Pe timpul turneului lor australian, Guns N' Roses au interpretat cover-uri ale „Wichita Lineman” de la Jimmy Webb, „Live And Let Die” de Wings, „I Wanna Be Your Dog” de The Stooges, „Knockin’ On Heaven’s Door” de Bob Dylan și „Slither” de proiectul secundar al lui Slash (acum dispărut), Velvet Revolver.

„Whole Lotta Rosie” a apărut pentru prima dată pe cel de-al patrulea album AC/DC, „Let There Be Rock”, în 1977. Totuși, nu este prima dintre melodiile lor care a fost preluate de Guns N’ Roses. La începutul acestui an, de exemplu, au cântat „Walk All Over You” și „You’re Crazy” în Portugalia, apoi „Back In Black” în Spania.

Foto: Getty Images/ Guliver.