Morning Glory

Mădălina Pavăl Are Sânge De Rocker

Azi-dimineață la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” le-am urat bonjurică Mădălinei Pavăl și orchestrei sale, precum și lui Adi Hădean

Primul nostru invitat, Adi Hădean, nu a venit în studioul Rock FM cu mâna goală, ci cu niște gustărele. „Aripioare de porc”, au glumit realizatory. A adus, de fapt, la micul dejun, câteva sandvișuri cu porc barbeque și dulceață de gutui de casă. Ne-a povestit cum a pregătit dulceața, cu cimbru și anason stelat. Răzvan a fost mulțumit de alegerea ingredientelor.

„Anason din-ăla bun, nu anasol care se pune în toate prăjiturile.”

Veți putea vedea ce ne-a pregătit Adi pe rețelele noastre sociale.

În cadrul proiectului „România Are Sânge De Rocker”, am avut o invitată cu voce de ciocârlie. Desigur, vorbim despre nimeni alta decât Mădălina Pavăl. Aceasta a anunțat că, împreună cu orchestra, vor cânta o piesă încă nelansată, „Ochi De Prune”, ce prevestește următorul album, care momentan este în lucru. Se poate spune că emisiunea de azi a avut ca laitmotiv fructele de toamnă.  Piesa va fi lansată pe 30 noiembrie în Club Control, iar concertul include și cântece de pe ultimul album, „Roiesc”, publicat pe 28 mai.  

Curiozitatea i-a determinat pe gloryoși să întrebe despre semnificația titlului. Mădălina a explicat că piesa este despre prima ei dragoste și că băiatul avea ochi albaștri. Asta ca să nu existe confuzii despre metaforă, pentru că, așa cum a spus și Răzvan „noi nu prea asociem prunele cu magiunul”. 

Invitații ne-au cântat, la finalul emisiunii, câteva piese, demonstrând încă o dată că România Are Sânge De Rocker. 

Morning Glory - 24.11.2022 - invitați Adi Hădean și Mădălina Pavăl (Concert LIVE)

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:46:00

Morning Glory - 26.04.2024 - LAURENȚIU COMAN + ADRIAN NICOLAE & DAN FRÎNCULESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:42

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49