Rock News

Dave Mustaine vrea ca Slayer să se reformeze pentru încă un concert „Big Four”

Dave Mustaine nu se va opri să le ceară celor din „Big Four”, alias Metallica, Slayer și Anthrax (și trupei sale Megadeth) să se reunească pentru un concert uriaș.

Dave Mustaine își dorește să facă parte dintr-un alt concert „Big Four”, al celor mai importante trupe de thrash metal, nașii genului: Megadeth, Metallica, Slayer și Anthrax.

Pentru ca planul liderului Megadeth să funcționeze totuși, Slayer ar trebui să renunțe la pensie și să se reformeze. Trupa lui Tom Araya și Kerry King și-a încheiat deja turneul de adio în 2019 și a anunțat că nu va mai concerta.

Vorbind despre „Big Four”, Mustaine a vorbit cu Songfacts despre cum și-ar dori să recruteze un nou patru trupe pentru a cânta alături de „Big Four” inițial, ca un fel de ceremonie de „transmitere de torță”.

Deși solistul nu a specificat pe cine consideră mai exact cei „patru mari” moderni, el a spus anterior în interviu că îi vede pe Michael Amott din Arch Enemy, Jeff Lumis din Nevermore, plus „băieții din Lamb of God și băieții de la Trivium „ca niște chitariști admirabili.

Foto: Getty Images/ Guliver.