Rock News

Formația finlandeză de metal Lordi va scoate un album nou la primăvară

Lordi, câștigătoarea Eurovision 2006, care a concertat la București luna trecută, a terminat înregistrările pentru un nou album

Lordi, excentrica formație finlandeză de hard rock, a semnat cu Atomic Fire Records. Înregistrările unui nou album au fost finalizate recent, iar acesta va fi lansat în primăvara anului 2023. Amintim că Lordi este o adevărată forță creativă. Trupa a scos anul trecut șapte albume în doar nouă luni, acoperind mai multe stiluri muzicale printre care metal, rock progresiv, disco și hard rock. Așadar, așteptarea nu va fi ușoară pentru fanii înrăiți, care nu știu niciodată ce urmează când vine vorba de Lordi. 

Într-un comunicat de presă, liderul formației, Mr. Lordi, a anunțat că membrii sunt foarte încântați de această nouă colaborare și că decizia de a părăsi casa de discuri AFM Records nu a fost una ușoară. „Rămâneți pe fază, monștri maniaci, suntem gata de următoarea etapă, care va începe cât de curând,” a declarat solistul. 

Într-o declarație oficială, fondatorul casei de discuri Atomic Fire Records, Markus Wosgien, a susținut că „suntem bucuroși să urăm bun venit la Atomic Fire Records unui alt nume important al scenei heavy metal. În urmă cu 20 de ani, a fost lansat fantasticul debut, "Get Heavy", și pur și simplu ne-am îndrăgostit de Lordi!”