Rock News

Floor Jansen (Nightwish) a scăpat de cancer

Vestea bună vine după ce solista Nightwish a suferit o intervenție chirurgicală la sân, așa cum a anunțat prin intermediul social-media.

„Îmi recuperez energia după operație și simt o ușurare uriașă să știu că a avut succes! Nu am revenit la 100%, dar nu am nicio îndoială că spectacolele îmi vor da puterea de care am nevoie pentru a cânta cu voi toți în viitorul turneu european.

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru extraordinar și pentru urările de bine”.

Jansen a împărtășit pentru prima dată veștile despre diagnosticul ei luna trecută într-o postare, unde a dezvăluit că prognosticul ei era „foarte bun”.

„Cuvântul cancer este un șocant. Tot ceea ce ai considerat important în viață, acest diagnostic schimbă radical în câteva minute. Acum vreau doar să fiu sănătoasă din nou. Vreau să-mi văd fiica cum devine femeie; vreau să trăiesc! Și cea mai înfricoșătoare parte a acestui diagnostic este că eu am crezut că sunt sănătoasă! Nu am simțit cancerul, nu am știut că este acolo până când eu, ca femeie de peste 40 de ani, am fost la o mamografie, un control de rutină. Ceva în multe țări oferă, gratuit chiar pentru cei norocoși”.

Turneul european Nightwish a început pe 20 noiembrie în Antwerp. Cel mai aproape de noi, trupa va concerta pe 20 decembrie, la Budapesta.