Rock News

Foreigner a anunțat un turneu de adio extins

Foreigner a anunțat începutul turneului lor de adio, care va începe în vara anului 2023 cu rockerii anilor '80, Loverboy, în deschidere.

Prima etapă, nord-americană a ultimului lor turneu, se lansează pe 6 iulie în Georgia și se încheie pe 3 septembrie la Holmdel, N.J. Foreigner va anunța mai multe etape în SUA și internaționale, care sunt programate să se desfășoare până la sfârșitul anului 2024.

Cu mai multe hituri de Top 10 și zece albume multi-platină, Foreigner este universal recunoscută drept una dintre cele mai populare trupe rock din lume, cu un arsenal muzical formidabil și vânzări de albume care depășesc acum 80 de milioane. Responsabilă pentru unele dintre cele mai mari imnuri rock and roll - „Juke Box Hero”, „Cold As Ice”, „Hot Blooded”, „Waiting For A Girl Like You”, „Feels Like The First Time”, „Urgent”, „Head Games”, „Say You Will”, „Dirty White Boy”, „Long, Long Way From Home” și hitul numărul 1 mondial „I Want To Know What Love Is” - Foreigner încă se află în topuri, de peste 40 ani.

Stream-urile Foreigner se apropie de 15 milioane pe săptămână.

Singurul membru original rămas al Foreigner, Mick Jones, a suferit de unele probleme de sănătate începând cu 2011, ducând în cele din urmă la o intervenție chirurgicală la inimă în 2012. De atunci, nu se anunță niciodată dacă va apărea cu trupa pentru anumite spectacole - depinde de starea de sănătate.

După ce solistul Lou Gramm a părăsit Foreigner în 2003, Jones a luat o pauză înainte de a se regrupa câțiva ani mai târziu, cu o formație complet nouă.