Morning Glory, Morning Glory / Din spațiu vin vizitatory

Azi-dimineață, gloryoșii au dezbătut problema extratereștrilor alături de invitatul lor, Adrian Nicolae

Share

Civilizația din spațiu este o temă ignorată de prea mult timp și, totodată, foarte prost documentată. De aceea, Adrian Nicolae, cunoscut și sub numele de Nicolae Adrian, actor și expert în negocierea cu extratereștrii, a venit în studiourile Rock FM ca să ne lămurească în privința relațiilor dintre România și locuitorii spațiului.

„Extratereștrii sunt prietenii omenirii, dar nu știm dacă sunt prietenii noștri.” – Răzvan Exarhu

Întrebarea de bază de la care au pornit discuțiile este simplă: oare, sunt extratereștrii prietenii noștri? Relațiile diplomatice dintre oameni și ființele spațiului nu au fost întreținute ca la carte până acum. Clar-văzătoarea care se ocupa înainte de acordurile dintre români și extratereștri, nu a ținut pasul cu birocrația. Totuși, trebuie să reținem că, aici, intervine și problema diferențelor tehnologice. Faxul, spre exemplu, nu ar fi fost util, după spusele lui Adrian Nicolae. Misiunea sa, după intrarea în funcție, este stabilirea unor contracte și tratate și, eventual, un mic trafic de frontieră, toate documentate și oficializate. Obstacolul principal, care îi stă în cale, este incompatibilitatea dintre societatea românească și societatea lor. Extratereștrii sunt bătrâni și au depășit de mult stilul nostru de viață învechit.


Nici non-pământenii nu scapă de inflație. Prețurile la combustibilul pentru OZN-uri fluctuează din ce în ce mai mult. La iarnă, vor trebui să dea foc unei butelii sub farfuria zburătoare până se încălzește motorul și face cheia contact. Nici pentru OZN-urile electrice încă nu există condiții optime. Totuși, se lucrează la construirea mai multor stații spațiale de încărcare.

Din fericire, Nicolae Adrian a reușit, de când a început mandatul, într-un timp foarte scurt, să stabilească relații foarte bune cu extratereștrii mai bogați. Astfel, pe cerul României, vor circula OZN-uri din ce în ce mai mari și luxoase. Sperăm că aceștia vor contribui la creșterea profiturilor din domeniul turismului, viitorul sezon estival.


Mulțumim, Adrian Nicolae, pentru eforturile depuse în relațiile diplomatice dintre poporul nostru și civilizația extraterestră!


Morning Glory - invitat Adrian Nicolae

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:33:00
Podcast

Morning Glory - 26.09.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:38:29
Podcast

Morning Glory - 25.09.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:40:00
Podcast

Morning Glory - 22.09.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:32:18
Podcast
Share