Rock News

Def Leppard vor lansa un album de amintiri din ultimii 40 de ani

Colecția "Definitely: The Official Story Of Def Leppard", memoriile uneia dintre cele mai faimoase și îndrăgite trupe rock din lume, se poate precomanda acum

Prima antologie Def Leppard, "Definitely: The Official Story Of Def Leppard", este disponibilă oficial pentru precomandă, iar publicarea la nivel mondial e programată pentru primăvara anului 2023, potrivit Genesis Publications. "Definitely: The Official Story Of Def Leppard", care e în egală măsură memorie și album de amintiri, e relatarea definitivă a istoriei ilustre a trupei Def Leppard. Vor fi disponibile o ediție cu copertă cartonată, o ediție limitată de colecție și semnată, precum și una de lux.

Conform genesis-publications.com, această amplă relatare prezintă povestea incredibilă a formației prin intermediul a sute de fotografii cu trupa în diverse studiouri, filmări promoționale, turnee, avioane, trenuri, mașini și Holiday Inns, culise și, bineînțeles, cu ceea ce îi caracterizează cel mai bine - spectacolele live explozive susținute în fața publicului din întreaga lume din 1978 până în prezent. Fiecare membru al formației, Joe Elliott (voce principală), Rick Savage (bas și voce), Rick Allen (tobe), Phil Collen (chitară și voce), Vivian Campbell (chitară și voce), Tony Kenning (tobe), Pete Willis (chitară) și Steve Clark (chitară), narează istorisirile prezentate. În carte mai apar și interviuri de arhivă aprofundate.

"Definitely" prezintă peste 1.300 de amintiri și fotografii din arhiva Def Leppard, care acoperă patru decenii din istoria trupei. Printre acestea se numără scrisori scrise de mână, viniluri rare, suveniruri din turnee, liste de seturi, versuri, ținute de scenă, scenarii de videoclipuri, schițe de albume și articole de presă, multe dintre acestea fiind preluate dintr-un album alcătuit de mama lui Joe Elliott, Cindy Elliott. Alături de poze realizate de fotografi rock proeminenți, precum Ross Halfin, Mick Rock și Anton Corbijn, se regăsesc imagini din colecțiile personale ale membrilor trupei și din cele ale fanilor din întreaga lume.

Fanii pot vizita defleppardbook.com pentru mai multe detalii despre precomandă și actualizări cu privire la datele de publicare din 2023.