Rock News

Ivan Moody intenționează să mai facă un album cu Five Finger Death Punch și apoi să se retragă

Ivan Moody, vocalistul Five Finger Death Punch, a vorbit mulțimii în timpul show-ului trupei din 14 octombrie din Denver, CO, spunând că intenționează să mai facă încă un disc Five Finger Death Punch și apoi să se retragă. El a menționat în discursul său că vrea să petreacă mai mult timp cu copiii.


Săptămâna trecută, Five Finger Death Punch a lansat nu unul, ci două videoclipuri simultan pentru prima dată: clipul oficial pentru actualul single de nr. 1 „Times Like These”, împreună cu un videoclip pentru partea a doua a poveștii, „Welcome To The Circus”. Ambele melodii sunt preluate de pe cel de-al nouălea album de studio, „AfterLife”.



La lansarea sa pe 19 august, „AfterLife” a ajuns imediat pe locul 1 în Top 100 iTunes Top 100 Album, topurile rock și metal din SUA, Canada, Australia, Germania.

Până în prezent, Five Finger Death Punch a adunat peste opt miliarde de streamuri, a obținut 28 de hituri de Top 10 și a doborât recent recordul mondial pentru cele mai multe hituri de nr. 1 consecutive în clasamentul Mainstream Rock Airplay. Videoclipurile lor au strâns peste trei miliarde de vizualizări, iar trupa a vândut peste un milion de bilete doar între 2018 și 2020.

Five Finger Death Punch și-a început actualul turneu din SUA pe 19 august, cu un invitați Megadeth, The Hu și Fire From the Gods.

Trupa a anunțat recent și un turneu în toamna anului acestuia, 2022 în SUA, cu artistul country rock Brantley Gilbert.

Foto: Getty Images/ Guliver.