Rock News

Liam Gallagher lansează „Too Good For Giving Up”, ale cărui fonduri vor merge către o organizație de caritate care luptă pentru sănătatea mintală

Noul single al lui Liam Gallagher, „Too Good For Giving Up”, lansat de De Ziua Internațională a Sănătății Mintale, este realizat în colaborare cu o organizația de caritate pentru sănătate mintală, Talk Club.

„Am pierdut mulți oameni mult prea devreme și este important să vorbim. Sunt foarte încântat să pot ajuta oricum cu această melodie și voi colabora cu Talk Club pe piesa mea „Too Good For Giving Up” LG x.”, a anunțat în acest weekend Gallagher pe conturile sale de social-media. 

Toate profiturile din Marea Britanie din „Too Good For Giving Up” pentru următoarele șase luni vor fi donate Talk Club, iar Liam urmează să preia contul de Twitter al organizației de la 11:00 la 12:00 joi (13 octombrie) pentru a discuta probleme de sănătate mintală.



Melodia vine de pe albumul Gallagher din acest an, „C'MON YOU KNOW”, al treilea care a ajuns consecutiv pe prima pozițe a topului britanic.

Foto: Getty Images/ Guliver.