Rock News

Slipknot are al treilea album de nr. 1 în Regatul Unit cu „The End, So Far”

Cel mai recent album Slipknot, „The End, So Far”, a ajuns pe primul loc în topul oficial al Marii Britanii. Acesta marchează al treilea loc întâi în UK, după „Iowa” din 2001 și „We Are Not Your Kind” din 2019.

Cel de-al șaptelea LP Slipknot a depășit o reeditare a albumului „Older” al lui George Michael din 1996, care este pe locul 2, urmat de „Burn The Empire” al lui The Snuts pe locul 3.

„The End, So Far” a fost lansat pe 30 septembrie prin Roadrunner Records și este ultimul disc al trupei cu Roadrunner, după semnase pentru prima dată cu casa de discuri de rock și metal în 1998.

De când Slipknot a anunțat titlul noului său LP, în iulie, au existat speculații că numele este o referire la faptul că discul va marca sfârșitul carierei trupei. Luna trecută, solistul Slipknot Corey Taylor a infirmat încă o dată zvonul că trupa s-a despărțit după lansarea „The End, So Far”.

„Nimic nu vinde albume ca dramele, să spunem așa, și nici măcar dramele astea nu vin de la noi; vin de la fani”, a spus Taylor într-un interviu pentru Sirius XM. „Dar, în același timp, am început să explic pe scenă care este titlul. Este faptul că este... Este sfârșitul de până acum, ceea ce înseamnă că este sfârșitul unei ere și începutul alteia”.