Celelalte Cuvinte lansează printr-un concert special albumul „Ispita” remasterizat, pe 9 decembrie

Celelalte Cuvinte lansează printr-un concert special albumul „Ispita” remasterizat, în ediția pe vinil 2022.

Share

Din motive organizatorice, Trei Bețivi este nevoit să amâne concertul Celelalte Cuvinte + Blazzaj, care trebuia să aibă loc duminică, 9 octombrie în clubul Quantic. Evenimentul va avea loc vineri, 9 decembrie, tot în Quantic, celebrând lansarea vinilului Ispita - Celelalte Cuvinte, printr-un concert tematic. 

Biletele deja cumpărate ramân valabile pentru noua dată anunțată. Cei care din anumite motive nu vor sau nu pot participa la eveniment în noua dată anunțată, pot cere refund intrând pe www.iabilet.ro/retur sau pe mail contact@ambilet.ro. Vinil-urile vor fi disponibile la Quantic în ziua concertului. 

Vinil-urile deja precomandate vor ajunge la destinație pe 10 octombrie, iar noile precomenzi se vor livra după data lansării, pe 10 Decembrie.

10 Ispite cu riff-uri supărate, cu riff-uri sensibile, cu riff-uri alternative, vor fi cântate integral, în tema albumului concept Ispita, cu proiecții speciale, cu actuala formula de chitare-pereche, urmate de un concert marca Celelalte Cuvinte.

Prețul biletelor este de 66 lei și se găsesc în rețeaua AmBilet.ro.

Vinlurile au prețul de 100 de lei și se vor putea precomanda începând cu 1 octombrie de pe site-ul www.treibetivi.ro/merch urmând să fie disponibile pe site începând cu data lansării, precum și în rețeaua Emag, în librăriile Cărturești și în barul Trei Bețivi.

Celelalte Cuvinte este o formație de rock românească formată în 1981 de către Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bass) și Leontin Iovan (tobe) în perioada în care erau studenți la Timișoara. Componența trupei: Călin Pop – vocal, chitară, flaut; Marcel Breazu – chitară bas, voce; Leontin Iovan – baterie; Tiberiu Pop – claviaturi, voce; Ovidiu Roșu – sunet; Radu Manafu – chitară, voce (a părăsit formația la începutul anilor ’90).

Celelalte Cuvinte este o trupă conceptuală, cu piese elaborate și al căror stil îi face unici tocmai prin ușurința cu care reușesc să folosească în muzică nu un singur stil, ci un amalgam de stiluri.

Discografia Celelalte Cuvinte cuprinde: Formații rock 8 (split LP, Electrecord, 1985) (piesele au fost incluse pe reeditările Celelalte Cuvinte I din 2006 și 2017), Celelalte Cuvinte I (LP/MC, Electrecord, 1987) (reeditat în format CD de Electrecord în 2006 și de Soft Records în 2017), Celelalte Cuvinte II (LP/MC, Electrecord, 1990) (reeditat în format CD de Electrecord în 2006), Se lasă rău (LP, Toji Productions & Eurostar, 1992), Hit-uri (MC, compilație, Studio Recording Soft System, 1994), Armaghedon (CD/MC, Vivo, 1994) (reeditat în format CD de ProMusic Productions în 2007 și într-o ediție aniversară în 2014), Vinil Collection (CD/MC, compilație, Electrecord, 1996) (prima apariție pe CD a pieselor de pe primele trei materiale discografice), Ispita (MC, Zone Records, 1997) (remasterizat și reeditat în format digital de Roton în 2020), NOS (CD/MC, Intercont Music, 2004), Stem (CD, TVR Media, 2008), Un sfârșit e un început – Muzică de colecție, Vol. 69 (CD, compilație, Jurnalul Național & Electrecord, 2008), Trup și suflet – Live acustic la Cinema Patria (CD/DVD, autoprodus, 2014) (înregistrat în concert, Cinema Patria, 18 octombrie 2013), Electric Live (2CD, Universal Music România, 2019) (înregistrat în concert, Sala Palatului, 8 decembrie 2011). O întâlnire foarte importantă pentru trupă a fost în anul 1985, în concert la festivalul TimRock, unde Florian Pittiș i-a remarcat și astfel piesa „Iarbă prin păr” a apărut pe discul „Formații rock nr.8”, piesă care le-a adus succesul pe piața muzicală din România.

Share