Rock News

Lui Dave Mustaine i-ar plăcea să scrie din nou muzică cu James Hetfield

În timp ce cariera sa legendară a început cu Metallica, înainte de a fi concediat din trupă, Mustaine a dezvăluit într-un nou interviu că speră că într-o zi va putea lucra din nou cu James Hetfield.

Liderul Megadeth a vorbit cu Andrew Daly de la Vinyl Writer Music, iar când a apărut subiectul cheii longevității sale, Mustaine a remarcat că una dintre aceste chei „ar putea fi încăpățânarea”. În plus, a explicat Mustaine: „Am sperat în secret că va exista o zi în care James [Hetfield] și cu mine să putem scrie din nou împreună”.

El a continuat spunând ca este de părere că fanii de-abia așteaptă să vadă o nouă colaborarea între ei și că există această posibilitate ca acest lucru să se și întâmple într-o zi: „Cred că acesta este unul dintre lucrurile care m-a făcut mereu să merg înainte. Cred că ar fi bine pentru Megadeth și ar putea fi extraodinar și pentru Metallica".

Nu poate fi decât o știre bună văzând că relația lui Mustaine cu foștii săi colegi de trupă se îmbunătățește pe măsură ce îmbătrânesc. Ei chiar au făcut turnee împreună ca parte a spectacolelor „Big 4”, deceniul trecut. Orice astfel de colaborare între Mustaine și Hetfield ar fi probabil printre cele mai așteptate lansări din istoria metalului, dar pentru moment, este ceva care rămâne doar o speranță pentru Mustaine.

Megadeth a lansat curând cel de-al șaisprezecelea album de studio al lor, „The Sick, The Dying ... and the Dead” și sunt în turneu în prezent alături de Five Finger Death Punch.