Rock News

Justin Hawkins (The Darkness) explică de ce i-a luat microfonul lui Brian Johnson la concertul omagial Taylor Hawkins

Justin Hawkins a respins sugestia unor fani că i-a luat microfonul lui Brian Johnson în timp ce acesta cânta, explicând că a fost o încurcătură cu microfoanele și că a fost invitat chiar de Brian Johnson să i se alăture pe scenă.

Solistul The Darkness a apărut pe scenă alături de Lars Ulrich și Brian Johnson pentru a interpreta single-ul clasic al AC/DC, „Back In Black”, la evenimentul special de pe stadionul Wembley. Hawkins a fost văzut luându-i microfonul lui Johnsona.

Unii telespectatori l-au acuzat ulterior pe Hawkins că a „furat microfonul” de la solistul AC/DC, o afirmație pe care muzicianul a tot negat-o de atunci pe rețelele de socializare.

„Nu am vrut s-o fac, nu am mai cântat melodia înainte, dar Dave [Grohl] a spus: „Dacă Brian îți spune să faci ceva, fă-l. Haha”, explică Justin Hawkins.

Hawkins a postat mai târziu o declarație mai lungă în care își amintește că a fost invitat să i se alăture lui Johnson pe scenă în ultimul moment: „Managerul de scenă s-a grăbit să-mi pregătească un microfon, dar nu știam pe care ar trebui să-l iau și am ajuns că a trebuit să îl fur pe cel al lui Brian, care s-a uitat la mine puțin ciudat [emoji cu față râzând]”.

„Brian Johnson este o legendă absolută și Dave a avut dreptate, nu l-am putut refuza”.

Foto: Getty Images/ Guliver.