Rock News

Autobiografia „The Lives Of Brian” va fi publicată în sfârșit luna viitoare

Brian Johnson, solistul Geordie și AC/DC, își va publica autobiografia mult așteptată, „The Lives Of Brian”, pe 13 octombrie 2022 – cu un an mai târziu decât era planificată inițial.

„Am avut câteva nopți lungi și câteva nopți grozave, câteva zile proaste și multe zile bune, iar în acea perioadă am trecut de la corist la solist rock 'n' roll, iar acum  am scris o nenorocită de carte despre asta,” spune Johnson.

Johnson s-a alăturat AC/DC în 1980, după moartea lui Bon Scott.

Primul său album cu trupa, „Back In Black”, a devenit cel mai bine vândut album rock din toate timpurile.

După un sfert de secol de albume de platină și turnee, el a fost forțat să părăsească trupa în 2016, după ce a fost diagnosticat cu pierderea auzului, dar a revenit triumfător în 2020 odată cu lansarea piesei „Power Up”, care a ajuns la nr. 1 din 21 de țări. 

Un șofer de mașini de curse de epocă de succes, Johnson s-a bucurat mai recent de laude ca prezentator al emisiunilor de televiziune „Cars That Rock With Brian Johnson” și „Brian Johnson: A Life Of The Road”.

Johnson s-a născut dintr-un tată oțelar și veteran al celui de-al Doilea Război Mondial și dintr-o mamă italiancă, crescând în Newcastle Upon Tyne, Anglia, un oraș muncitoresc. Avea o înclinație muzicală și cânta alături de corul bisericii. La începutul anilor '70, a cântat cu trupa de glam rock Geordie și au avut câteva hituri, dar grupul s-a destrămat până în 1976. La timp pentru AC/DC.