Rock News

Kiss sărbătorește 40 de ani de la „Creatures Of The Night” cu ediția Super Deluxe

Pe 18 noiembrie 2022, UMe va lansa „Creatures Of The Night 40” ca ediție Super Deluxe cu 5 CD-uri + Blu-ray Audio, 3-LP Deluxe, 2-CD Deluxe, 1-LP Half-Speed ​​Master 180gm, 1-CD Remaster.

După ce și-au canalizat eforturile pentru a reveni la hard rock-ul pentru care erau cunoscuți, Kiss – Paul Stanley, Gene Simmons și Eric Carr – au lansat „Creatures Of The Night” în octombrie 1982. 

Single-ul „I Love It Loud” a fost interpretat în aproape fiecare turneu KISS ulterior, în timp ce „War Machine”, balada „I Still Love You” și melodia din titlu au fost, de asemenea, prezențe constante în seturile lor live timp de câțiva ani. De asemenea, este de remarcat „Killer”, care a prezentat prima colaborare pe partea de compoziție a grupului cu viitorul lor chitarist, Vinnie Vincent. „Creatures Of The Night” a primit premii în reviste precum Kerrang! și Guitar Player – care ambele au plasat albumul în topul lor de cinci de la sfârșitul anului 1982 – și a atins statutul de Album de aur (vânzări de peste 500.000).