Rock News

„Bring Me To Life” este nr. 1 în topul iTunes din S.U.A la 19 ani de la lansare

Hitul Evanescence din 2003 „Bring Me To Life” are o renaștere la 19 ani de la lansare. Piesa, care a ajuns inițial pe locul 5 în Billboard Hot 100 din S.U.A. și a fost primul single de nr. 1 al Evanescence, în prezent este pe locul 1 în topul iTunes din S.U.A.

În februarie, videoclipul lui Evanescence pentru „Bring Me To Life” a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Clipul regizat de Philipp Stölzl, care a fost încărcat pe YouTube în decembrie 2009, a fost filmat în România în ianuarie 2003. 


Versiunea albumului „Bring Me to Life” – care a inclus vocea lui Paul McCoy de la 12 Stones – a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului cu supereroi „Daredevil”.

În martie 2021, Lee a declarat pentru Alternative Press că Wind Up, casa de discuri cu care a lucrat la început Evanescence, a amenințat că nu va lansa albumul de debut al grupului, „Fallen”, dacă ea și colegii ei de trupă nu vor adăuga o voce masculină pe single-ul „Bring Me To Life”, pentru a-l face-l mai plăcut pentru radio.

„Fallen” a vândut 17 milioane de exemplare și a câștigat două premii Grammy, inclusiv „Best Rock Performance” pentru „Bring Me To Life”.

Cel mai recent albumEvanescence, „The Bitter Truth”, a sosit în martie 2021 și a fost primul album cu muzică originală în zece ani.