Rock News

Toulouse Lautrec urcă în seara asta pe scena Living Rock 2022, pe Plaja Tuzla

Living Rock, singurul festival dedicat rockului alternativ de la malul mării, va începe astăzi, pe plaja din Tuzla. Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară și mulți alții vor urca pe scena festivalului.

Puțin timp ne desparte de momentul în care ne vom întâlni pe Plaja Tuzla la Living Rock 2022. Am stat de vorbă cu câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena singurului festival dedicat rock-ului alternativ de la malul mării și i-am întrebat câteva lucruri despre ediția din acest an, care se desfășoară de azi, 19 august, până duminică, 21 august, pe plaja din Tuzla. 

E rândul lui Cătălin Rulea, de la Toulouse Lautrec, să ne spună ce își va lua cu el la mare și cum arată pentru el distracția perfectă la ediția din acest an Living Rock. Trupa urcă în această seară pe scena amplasată la malul mării, în Tuzla. 


Cum îți imaginezi distracția perfectă, anul acesta, la Living Rock?

Publicul care cântă piesele și știe versurile este fun. 


Care sunt 3 lucruri pe care obligatoriu le iei cu tine în bagajul pentru Living Rock? 

Costumul de nudist și chitara Gibson 335.


Care e una dintre piesele voastre pe care le asociezi cu un răsărit pe plajă?

"Perfect Day" -  Lou Reed


Cum trăiești tu rockul?

În liniște și echilibru. Consum în pahare cu picior.


Până ne vedem cu Toulouse Lautrec la concertul de la Living Rock, vă propunem cinci piese pe care sperăm să le cântăm împreună cu ei în această seară.


Festivalul Living Rock are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla.