Rock News

Cum arată distracția perfectă la Living Rock 2022 pentru Nick Făgădar de la Luna Amară

Living Rock, singurul festival dedicat rockului alternativ de la malul mării, va începe astăzi, pe plaja din Tuzla. Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară și mulți alții vor urca pe scena festivalului.

Până să ne vedem pe Plaja Tuzla, am stat de vorbă cu câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena Living Rock și i-am întrebat câteva lucruri despre ediția din acest an a festivalului Living Rock, care se va desfășura weekendul acesta, 19-21 august, pe plaja din Tuzla. 

Azi e rândul lui Nick Făgădar să ne spună ce își va lua cu el la mare și cum arată pentru el distracția perfectă la ediția din acest an Living Rock. Luna Amară va concerta sâmbătă seară pe plaja din Tuzla. 

 

Cum îți imaginezi distracția perfectă, anul acesta, la Living Rock?

Alături de fiul meu. 

 

Care sunt 3 lucruri pe care obligatoriu le iei cu tine în bagajul pentru Living Rock?

Laptele praf, Autan-ul și biberonul. 

 

Care e una dintre piesele voastre pe care le asociezi cu un răsărit pe plajă? 

Încă nu am compus-o. 

 

Cum trăiești tu rockul?

Cât de viu pot.

 

Haideți să ne întâlnim mâine seară pe plaja din Tuzla pentru a-i asculta live pe băieții de la Luna Amară! Până atunci, vă propunem cinci piese pe care aveți suficient timp să le asculți ca să le putem cânta împreună cu ei.  


 







Festivalul Living Rock are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla.