Rock News

Ce își va lua Adrian Despot în bagajul pentru ediția din acest an Living Rock

Living Rock, singurul festival dedicat rockului alternativ de la malul mării, va începe vineri, 19 august. Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară și mulți alții vor urca pe scena festivalului.

Până să ne vedem pe Plaja Tuzla, am stat de vorbă cu câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena Living Rock și i-am întrebat câteva lucruri despre ediția din acest an a festivalului Living Rock, care se va desfășura weekendul acesta, 19-21 august, pe plaja din Tuzla. 

Azi e rândul luii Adrian Despot să ne spună ce își va lua cu el la mare și cu ce piesă de la Vița de Vie asociază un răsărit pe plajă. Vița de Vie va concerta vineri seară, pe plaja din Tuzla, la ediția din acest an Living Rock. 


Cum îți imaginezi distracția perfectă, anul acesta, la Living Rock?

Dacă e la fel ca anul trecut, o să fie deja senzațional! 


Care sunt 3 lucruri pe care obligatoriu le iei cu tine în bagajul pentru Living Rock?

Gașca, instrumentele și good vibes. 


Care e una dintre piesele voastre pe care le asociezi cu un răsărit pe plajă? 

„Pe plăja-n Vama la 5”, normal.


Cum trăiești tu rockul?

Mă las în voia lui. Am încredere, e băiat bun.



Sperăm să ne vedem sâmbătă seara pe plaja din Tuzla pentru a asculta live „Pe plajă-n Vama la 5”. Iar acum că știm cu ce piesă asociază Adi Despot răsăritul de la mare și ce va lua cu el la Living Rock, vă propunem cinci piese pe care aveți suficient timp să le asculți până la concertul lor. Vineri le vom putea cânta live, împreună cu Adi și colegii lui din Vița de Vie. 







Festivalul Living Rock are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla.