Rock News

Cu ce piesă The Mono Jacks asociază Doru Trăscău un răsărit pe plaja Tuzla, înainte de Living Rock 2022

Living Rock, singurul festival dedicat rockului alternativ de la malul mării, va începe vineri, 19 august. Balthazar, Vița de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară și mulți alții vor urca pe scena festivalului.

Până să ne vedem pe Plaja Tuzla, am stat de vorbă cu câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena Living Rock și i-am întrebat câteva lucruri despre ediția din acest an a festivalului Living Rock, care se va desfășura weekendul acesta, 19-21 august, pe plaja din Tuzla. 

Azi vă propunem să aflați ce își va lua în bagajul pentru Living Rock solistul Doru Trăscău, de la The Mono Jacks, trupă care urcă pe scena festivalului sâmbătă seară. 


Cum îți imaginezi distracția perfectă, anul acesta, la Living Rock

Concert The Mono Jacks, apoi stat pe plajă până la răsărit alături de cine vrei tu și un pahar de vin bun.


Care sunt 3 lucruri pe care obligatoriu le iei cu tine în bagajul pentru Living Rock?

Costumul de scenă, costumul de baie și crema pentru plajă.


Care e una dintre piesele voastre pe care le asociezi cu un răsărit pe plajă? 

„O fi un vis”


Cum trăiești tu rockul?

Pe scenă, cu pedala de distors dată tare.



Sperăm să ne vedem sâmbătă seara pe plaja din Tuzla pentru a asculta live „O fi un vis”. Iar acum că știm cu ce piesă The Mono Jacks asociază Doru răsăritul de la mare, ce își va lua în bagajul de festival și cum vede el distracția perfectă la ediția din acest an, vă propunem cinci piese pe care aveți suficient timp să le asculți până la Living Rock. Sâmbătă le vom putea cânta live, împreună cu Doru și colegii lui din The Mono Jacks. 







Festivalul Living Rock are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla.