Rock News

Danube Rock Sounds 2022, cu Vița de Vie, Trooper, Implant Pentru Refuz

A 8-a ediție a Festivalului Danube Rock Sounds are loc la Galați pe 16-18 septembrie.

Între 16-18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție! Printre artiștii care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca Vița de Vie, Trooper, Implant Pentru Refuz, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și mulți alții. Programul integral de concerte precum și împărțirea artiștilor pe zile vor fi anunțate în săptămânile care urmează.

Abonamentele la festival se pot achiziționa online de pe www.iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Acestea vor avea prețul de 150 lei până pe 15 august, 190 lei până la 1 septembrie, sau 230 lei până pe 16 septembrie inclusiv.

Elevii și studenții își vor putea cumpăra abonamente la prețuri reduse, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival. Prețul acestora va fi de 120 lei până pe 15 august, 160 lei până pe 1 septembrie, 200 lei până pe 16 septembrie inclusiv.

Haideți așadar între 16-18 septembrie pe Plaja Dunărea din Galați pentru Danube Rock Sounds – festivalul de muzică rock și nu numai al orașului Galați! Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Danube Rock Sounds este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Galați.