Rock News

Tot ceea ce trebuie să știi despre seara rock de la KIMARO: ordinea intrării pe scenă, bilete VIP, info despre cardurile pentru mâncare și băutură

În #RockNights de la KIMARO, pe 14 august, îi poți vedea LIVE pe Bucovina, Timpuri Noi, Bosquito și Lupu' cel Rău.

Concertele încep la ora 19:00 și vor fi difuzate integral pe Rock TV, Facebook Rock FM și Youtube Rock FM.

Duminica, Rock Nights:

18:00 Open doors

18:00 Warm up DJ Bogdan Popoviciu

19:00 - 19:50 Lupul cel Rau

Change Over

20:00 - 20:50 Timpuri Noi

Change Over

21:00 - 21:50 Bosquito

Change Over

22:00 - 23:00 Bucovina

23:00 End Show Duminica


Cum îmi cumpăr de mâncat și de băut în zona festivalului Kimaro:

  • Poți ridica un card de plată de la punctele de încărcare (TOP-UP POINT/ CASIERIE) semnalizate din cadrul evenimentului. Cardul îl poți încărca folosind numerar sau card bancar. Emiterea unui card costa 5 lei si se va retine doar la prima incarcare.
  • La baruri sau vendori doar cardul de plată este acceptat.
  • Vei putea retrage ce nu ai cheltuit. Poți face refund de la orice TOP-UP POINT până la ora 00:00 în fiecare zi de eveniment.
  • Poți verifica soldul cardului la orice punct de încărcare sau la oricare vendor.
  • Ai grijă de de cardul de plată. Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea dacă îl pierzi.
  • Cardul de plată se supune „Termenilor și condițiile generale pentru Tag-ul Payvent" care pot fi consultate în orice moment pe site-ul evenimentului.


Bilete:

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.

În acest sens am creat o platformă VIP: un spatiu construit special, înălţat, astfel încât să poti vedea mai bine scena, să fii mai aproape de scenă, cu canapele şi bar propriu.


-------------------------

Este al treilea an în care cele trei cele mai importante radiouri din România aduc împreună pe aceeași scenă cele mai mari și iubite nume din muzica românească, precedentele ediții fiind extrem de bine primite, cu peste 250 de artiști și muzicieni prezenți în fața a peste 10 000 de spectatori pe seară.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!