Rock News

Bosquito se alătură lineup-ului #KIMARO2022

În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile. În ultima seară a festivalului, pe 14 august, la #ROCKKNIGHTS, îi puteți vedea live pe Bucovina, Timpuri Noi, Lupu' cel Rău și Bosquito.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.

Cu o prezență de mai bine de 20 de ani pe piața muzicală autohtonă, Bosquito este unul dintre numele de marcă care reușește să umple sălile de spectacole. Îi vom vedea în seara rock de la #KIMARO2022, alături de Bucovina, Timpuri Noi și Lupu' cel Rău.

Bosquito a fost fondată de Radu Almășan și a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care au variat de la muzica țiganească, balcanică, până la elemente simfonice și hard rock.

Trupa a cunoscut succesul la începutul anilor 2000 și apoi, odată cu lansarea hiturilor „Pas cu pas”, „Doua maini”, „Hopa Hopa” sau „Întuneric în culori”.


Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets, al cărei line-up va fi un îmbietor și compus din: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Seara Kiss Energy va avea loc sâmbătă, 13 august, când pe scenă vor urca artiști români ale căror concerte sunt întotdeauna spectaculoase și pline de energie: Spike, Antonia, Delia și Voltaj.

Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat în Rock Nights.