Rock News

Metallica, cu actorul din „Stranger Things” Joseph Quinn, în culise la Lollapalooza

Actorul Eddie Munson a primit și o chitară semnată de trupă.

Metallica a avut în culise un invitat special înaintea show-ului lor de la Lollapalooza de joi. Joseph Quinn, cel care l-a interpretat pe Eddie Munson în sezonul patru din „Stranger Things”, a făcut o vizită înaintea spectacolului trupei și chiar a avut șansa de a li se alătura pentru „Master of Puppets”.

James Hetfield a dezvăluit că s-a uitat la „Stranger Things” încă de la primul sezon. „[Pentru] mine și copiii mei, a fost o experiență care ne-a legat”, a explicat solistul trupei. De asemenea, Hetfield i-a mulțumit lui Quinn pentru că i-a făcut„dreptate” piesei.

Desigur, Metallica are o mulțime de motive să-i mulțumească lui Quinn și serialului „Stranger Things”. Datorită includerii melodiei „Master Of Puppets” în sezonul patru, clasicul din 1986 a intrat recent în Billboard Hot 100 pentru prima dată și a prezentat legendele metalului unei generații cu totul noi de fani ai muzicii.

Metallica a salutat personajul lui Quinn în timpul show-ului lor de la Lolla, interpretarea lor de închidere a „Master of Puppets” având videoclipul lui Munson.

Foto: Netflix.com