Rock News

3 festivaluri de rock unde să mergi în august și septembrie

Ne place rock-ul în toate formele lui și nu ne săturăm să-l ascultăm oriunde ne-am afla. Pe plaja sălbatică, la munte sau chiar pe plaja din oraș, toate sunt destinații unde puteți asculta artiștii preferați pe final de vară și început de toamnă.

Living Rock, 19-21 august, plaja Tuzla

 

Living Rock e singurul festival alternativ de muzică de la mare și va avea loc în weekendul 19-21 august. Vor fi trei zile de rock alternativ, zeci de concerte și tot atâtea experiențe, pe plaja sălbatică de la Tuzla. Un festival pe a cărui scenă se întâlnesc undergroundul cu overgroundul, autohtonul cu internaționalul, acusticul cu electricul; pe scurt - alternativul în toate formele lui.

 

Din line-up fac parte trupele Balthazar (Belgia), byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn + Doru, Toulouse Lautrec și E.M.I.L.

 

Festivalul dispune și de o zonă de camping, unde iubitorii de natură pot sta cu rulota sau cortul, la umbra măslinilor sălbatici.


Mentor Rock Gathering, 26-28 august, Brezoi

 

Summer Camp Brezoi este festivalul ce se desfășoară pe toată perioada verii, fiecare weekend de concerte fiind dedicat unui anumit gen de muzică. Rock-ul va fi pe scena Brezoiului între 26 și 28 august, la cea de-a treia ediție a Mentor Rock Gathering.

 

Vița de Vie, Cargo, Bucovina sunt doar câteva dintre trupele ce vor face să răsune Valea Lotrului, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat. Participanții la eveniment pot alege să stea la campingul pus la dispoziție de organizatori și pot face drumeții pe trasee turistice spectaculoase.



Danube Rock Sounds, 16-18 septembrie, Galați

Începutul toamnei aduce rockul în Galați, pentru că tocmai s-a anunțat cea de-a 8-a ediție a festivalului Danube Rock Sounds, între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea. 

 

Vița de Vie, Trooper, Implant Pentru Refuz, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers sunt printre artiștii deja confirmați la eveniment. Programul integral de concerte și împărțirea artiștilor pe zile vor fi anunțate în săptămânile viitoare.

 

Până pe 15 august, abonamentele sunt la preț early bird, iar elevii și studenții beneficiază de prețuri reduse.