Rock News

The Mono Jacks, Om la Lună și Toulouse Lautrec promovează importanța sănătății mintale

The Mono Jacks, Om la Lună și Toulouse Lautrec s-au alăturat Fundației Estuar într-o campanie care își propune să aducă în atenția publicului importanța grijii pentru sănătatea mintală.

Fundația Estuar, specializată în programe de susținere a sănătății mintale, a lansat campania "Click cu click", alături de trupele The Mono Jacks, Om la Lună și Toulouse Lautrec. Prin acest demers, Estuar își propune să aducă tema sănătății mintale în atenția publicului și să implice activ întreaga societate în susținerea unui sistem funcțional de suport. 

Campania susținută și de RockFM a debutat miercuri, 27 iulie, la București, în cadrul concertului The Mono Jacks din clubul Expirat. Soliștii celor trei formații, Doru Trăscău, Doru Pușcașu și Cătălin Rulea au ales să sprijine fiecare câte una dintre activitățile fundației pentru care se caută finanțare (psihoterapie, centre de zi, locuințe protejate) și sunt și personajele principale ale campaniei:




Istoricul celor doi ani și jumătate de pandemie arată efectul devastator avut asupra stării sănătății mintale a întregii populații (Organizația Mondială a Sănătății anunță că incidența depresiei și anxietății a crescut cu 25% la nivel mondial), iar efectele se vor vedea foarte mult timp de acum încolo. 


Donează online pe www.estuar.org/donatii sau prin SMS la numărul 8845 cu textul ESTUAR, pentru o donație lunară de 2 euro.

Mai multe informații aici.