Rock News

Metallica a lansat un videoclip animat pentru piesa „Master Of Puppets”

Metallica a lansat un clip animat cu versuri pentru legendara „Master Of Puppets”, revenită pe val după ce a fost inclusă în coloana sonoră a serialului „Stranger Things”.

„Master Of Puppets”, piesa care dă și titlul albumului Metallica din 1986, are acum un videoclip animat, care conține și versuri. Clipul a fost creat de către o agenție britanică de design care a lucrat în trecut cu Ozzy Osbourne la grafica albumului nelansat „Patient Number 9”. 

La 36 de ani de la lansare, „Master Of Puppets” a reintrat în atenția publicului după ce a fost inclusă într-o scenă memorabilă din serialul de mega-succes marca Netflix, „Stranger Things”. Popularitatea căpătată de cântec după apariția în serial a propulsat-o direct în Billboard Hot 100, pentru prima oară de la lansare. 

La începutul lunii, membrii trupei Metallica au lansat un comunicat de presă despre apariția piesei în „Stranger Things”. Aceștia au spus că modul în care creatorii serialului au construit coloana sonoră este la un nivel superior și sunt în al nouălea cer nu doar pentru că „Muster Of Puppets” a fost inclusă, dar și pentru că a fost creată o scenă esențială în jurul piesei.