Rock News

Deep Waters se alătură lineup-ului festivalului Rock The City

Deep Waters nu este trupa care înlocuiește Whitesnake, anunță organizatorii.

Tinerii rebeli Deep Waters sunt un fenonem local, care, usor si sigur, vor căpata contur şi la nivel international, iar organizatorii Rock The City şi-au propus să susţină şi să promoveaze constant noul val de talente muzicale.

DEEP WATERS (grup format în anul 2019 de catre chitaristul si compozitorul în vârstă de 21 de ani, Andrei Stratulat) este o formatie de muzica rock si are in componenta cinci membri:

Nicolas Fresard, voce;

Andrei Stratulat, chitara;

Peter De Reyna, bas;

Raul Kusak, clape;

Dan Alexandru, tobe.

Sub îndrumarea compozițională și artistică a lui Andrei, cei 5 muzicieni s-au unit într-o singură viziune creativă, susținută puternic de chimia și legătura muzicală unică dintre ei.

Trupa cântă doar piese proprii, totusi fiind atrasi puternic de marile nume ale rock-ului care i-au influentat decisiv, precum: Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Humble Pie, Jethro Tull etc. Scopul DEEP WATERS  este să rămână fideli spiritului ROCK, compunând acea muzică care să reziste in faţa trecerii timpului.

Headlinerul festivalului este trupa americană Kiss, aflată pentru prima dată în România.


KISS, CINCI DECENII DE MUZICĂ. FORMAŢIA CARE A REVOLUȚIONAT CONCEPTUL DE EVENIMENTE ROCK LIVE


Americanii de la KISS și-au început activitatea în 1973 la New York, grupul fiind catalogat, la scurt timp, printre cele mai spectaculoase trupe rock și, în același timp, formaţia care a revoluționat conceptul de evenimente rock live.

KISS este una dintre cele mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute. Mai mult, KISS este clasat pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la număr.

Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul KISS a fost inclus în Rock & Roll Hall Of Fame.

Din punct de vedere live, KISS a creat senzații încă din anii '70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic, în cel vizual și chiar dacă costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin încasări de milioane în urma vânzării de tricouri personalizate si tot felul de accesorii sub emblema KISS.

 

KISS, UN ETALON AL ROCK-ULUI ŞI UN PUNCT DE ATRACȚIE VESTIMENTAR

Diversitatea conceptului vizual pe care care formaţia americană il prezenta în timpul concertelor și maniera în care au oferit publicului mereu ceva nou, KISS a reprezentat un adevarat etalon în materie şi un punct de atracție. Ca să nu mai punem la socoteală măștile și costumațiile excentrice, care au definit conceptul vizual KISS și care a încântat generații de spectatori.

Pe data de 16 iulie veți auzi, în sfârșit, în România, o listă lungă de hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi "I Was Made for Loving You", "Detroit Rock City" și "Lick It Up" printre altele.