Rock News

Fiul lui Robert Trujillo a contribuit la versiunea „Master Of Puppets” din „Stranger Things”

Spoiler alert!

Tye Trujillo, fiul în vârstă de 17 ani al basistului Metallica, Robert Trujillo, a contribuit cu „părți suplimentare de chitară” la versiunea „Master Of Puppets”, melodia Metallica care apare în finalul sezonului patru al „Stranger Things”.

În episodul final, personajul Eddie Munson susține ceea ce el numește „cel mai mare concert de heavy metal”, interpretând „Master Of Puppets” în universul alternativ „Upside Down”, în timpul unei încercări de a-și ajuta prietenii săi să îl învingă pe demonul pe nume Vecna.

Robert Trujillo a postat un mesaj pe Instagram în care spune că este mândru de fiul lui. 


Actorul Joe Quinn, în vârstă de 29 de ani, care îl interpretează pe Munson, a povestit pentru Entertainment Weekly că s-a pregătit pentru rol ascultând mult heavy-metal.

Quinn a continuat spunând că a început să cânte la chitară după ce l-a văzut pe Jack Black în filmul clasic de cult din 2003 „School Of Rock”.

Când avea doar 12 ani, Tye Trujillo l-a înlocuit pe basistul Reginald „Fieldy” Arvizu pentru turneul sud-american al KORN, după ce Fieldy nu a putut să participe la spectacole din cauza unor„circumstanțelor neprevăzute”.