Rock News

Infected Rain și Atheist, la Maximum Rock Festival 2022

A 9-a ediție a festivalului Maximum Rock se va desfășura la București în perioada 7-10 septembrie 2022 sub un nou format.

7 – 8 septembrie – vor fi prezentate câteva paneluri (online) la care invitații vor aborda teme de interes pentru industria muzicală și în special pentru tinerele formații, de la drepturile de autor și până la organizarea de evenimente.

9 – 10 septembrie – concerte live desfășurate la Arenele Romane la care vor participa atât formații din străinătate, cât și formații din România.

Primele formații confirmate pentru Maximum Rock Festival 2022 sunt: Infected Rain (Moldova), Atheist (SUA), Subterranean Masquearade (Israel), Taine și Breathelast din România.

S-a pus în vânzare prima categorie specială de abonamente (200 de bucăți), la prețul promoțional de 99 lei. Acestea sunt disponibile online exclusiv prin www.AmBilet.ro.

Reamintim faptul că Maximum Rock Festival a adunat pe scena festivalului, de-a lungul edițiilor precedente, nume sonore din elita metalului mondial precum: W.A.S.P., Kamelor, My Dying Bride, Epica, Eluveitie, Therion, Moonspell, Sodom, Annihilator, Haggard, Dark Tranquillity, Septicflesh, Moonsorrow, Crematory, Evergrey, Samael, Sirenia și multe altele.