Interviurile Rock FM EXCLUSIV Online

Bikers For Humanity Rock Fest 2022, un festival caritabil. Cristian Hrubaru: „absolut toată lumea este binevenită în această mare familie! Nu trebuie să fii neapărat motociclist”

Peste exact două zile, o echipă minunată de oameni altruiști care luptă pentru o mulțime de cauze umanitare ne așteaptă pe toți la prima ediție Bikers For Humanity – Rock Fest, în 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐂𝐚𝐦𝐩 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢, de vineri până duminică, cu nume precum Cargo, Trooper, Timpuri Noi, Iris, Compact, Roadkill Soda și mulți alții.

𝗕𝗶𝗸𝗲𝗿𝘀 𝗙𝗼𝗿 𝗛𝘂𝗺𝗮𝗻𝗶𝘁𝘆 s-a alăturat demersurilor inițiate de Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae pentru a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună. Echipa Bikers For Humanity vrea să construiască o cabană cu living, bucătărie, băi, spații de dormit și, poate cel mai important aspect, un observator astronomic! Astfel, fiecare bilet vândut înseamnă o donație care merge direct către această cauză! 


Rockerul șef de la Rock FM, Cristian Hrubaru, este o parte importantă din această echipă superbă și M.C.-ul care va încinge atmosfera în acest weekend la Brezoi. Am stat de vorbă cu el și ne-a povestit câteva lucruri despre ce înseamnă acest festival și despre ce se va întâmpla acolo.  


Eusebiu Tudoroiu: Ca să contextualizăm de la început interviul. Vorbim despre Bikers For Humanity - Rock Fest 2022. Spune-mi, te rog, când, unde și mai ales de ce!


Cristian Hrubaru: În weekendul 24-26 iunie 2022, în orașul 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢, județul 𝐕â𝐥𝐜𝐞𝐚. Bikers For Humanity Rock Fest este la prima ediție și sperăm să devină o tradiție în locul ăla numit Brezoi, unde niște nebuni frumoși s-au hotărât să aducă, de câțiva ani încoace, elitele din rock, jazz, folk și blues. "Brezoiul Lumii", așa cum i se mai zice. Propunerea a venit din partea lui Mihai Mugescu, organizator de evenimente în Brezoi, după ideea lui Cosmin Nicoară, impresarul Cargo. Discuția a fost relativ scurtă: "Profitul din vânzarea biletelor merge sub formă de donație, către BFH, să vă ajutăm să duceți la bun sfârșit proiectul de la Nucșoara!". Evident că noi am spus da, că doar nu eram nebuni. :) 



Pe lângă faptul că prin achiziționarea unui bilet, spectatorii au șansa să doneze direct către cauza pentru care luptați, ce altceva ați mai pregătit special pentru publicul care va fi alături de voi la Brezoi?


Toți cei care vor veni acolo își vor putea umple timpul de peste zi, înaintea concertelor, cu tot felul de activități. Vorbim despre excursii montane și programe pregătite special atât pentru copii cât și pentru părinții lor. Vor fi acolo sute de motoare, toată lumea le iubește. Sunt o mulțime de locuri în care oamenii pot încerca diferite bunătăți tradiționale. Suntem convinși că vor avea o multe motive să rămână cu amintiri frumoase de la Bikers For Humanity - Rock Fest 2022.



Am observat că line-up-ul conține nume emblematice pentru rock-ul românesc, care sunt alături de voi de ani de zile, dar și trupe tinere. Spune-mi te rog, cum a prins formă acest line-up care aduce pe aceeași scena generații diferite de muzicieni?


Fără excepție, toți artiștii care vor urca pe scena de la Brezoi, au susținut Bikers for Humanity încă din prima secundă de existență a acestei mișcări. Motocicliștii îi invită de ani de zile la întrunirile lor. Știm cam care le sunt gusturile, deci e exclus să dăm greș. E un sentiment puternic reciproc între bikeri și artiștii aceia. Însă, suntem convinși că și non-bikerii îi vor adora. Până la urmă e un Rock Fest și absolut toată lumea e binevenită! Deci pe scurt: am mers la sigur! :)



Pentru cei care nu au auzit de voi până acum, Bikers For Humanity nu este doar un nume cool de campanie sau de festival. Este un adevărat fenomen, foarte activ, care luptă pentru multe cauze nobile. Spune-ne pe scurt, te rog, ce, sau mai bine zis cine, este echipa Bikers For Humanity și care este povestea voastră?


Ar trebui să te țin de vorbă zile întregi ca să-ți povestesc tot și atât eu cât și spectatorii trebuie să ajungem foarte curând la Brezoi :) 


Însă, pe scurt puteți citi despre povestea noastră aici



Cum se pot alătura oamenii echipei voastre sau cum pot sprijini ceea ce faceți voi?


În primul rând, trebuie să fac precizarea că absolut toată lumea este binevenită în această mare familie! Nu trebuie să fii neapărat motociclist. Trebuie doar să rezonezi cu acțiunile bikerilor voluntari și să te implici cu adevărat, nu doar pentru niște poze pe FB. Ne puteți urmări pe Facebook, Youtube, site-ul nostru, sau pe Instagram. Acolo anunțăm tot ce intenționăm să facem. 

Oricine vrea să fie parte din aceste demersuri nobile, ne poate ajuta fie cu un sms la 8844 cu textul „BFH”, pentru a dona 2 euro pe lună, fie pe website

Vă mulțumim mult pentru suport! Înseamnă enorm pentru noi, dar mai ales pentru cei ce vor beneficia de ajutorul nostru, al tuturor! Împreună suntem Bikers For Humanity!